(Artikelnr: cp12)
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Sneeuwwitje de ijsbeer Knuffel handwarmer en kussen 
Afmeting 30x30x35cm
Kleur: wit
Materiaal: polyester en wasbaar
Aanbevolen leeftijd: 4 - 99 jaar
Gewicht: 0,75 kg


Sneeuwwitje de ijsbeer Knuffel handwarmer en kussen. Superzachte Sneeuwwitje de ijsbeer Knuffel handwarmer en kussen  om mee te knuffelen, als kussentje te gebruiken of de handen in te warmen. Dit is een ijsbeer die niet hard, maar lekker zacht en warm is. Wat een mooie felle kleur, maar deze is zo zacht, Deze ijsbeer kun je wel aaien. Gelukkig heeft hij genoeg armen om dat te doen. 


Sneeuwwitje de ijsbeer Knuffel handwarmer en kussen  is altijd met een glimlach garantie verkocht.
Dit zijn producten die alles te maken hebben met lekker zacht knuffelen, kroelen, snuffelen en snoozen. Als u denkt dat het gewone knuffels zijn kunnen wij u vertellen dat het ook ze ook als handenwarmers en kussen gebruikt kunnen worden met een extra beleving van warmte en geborgenheid. Heerlijk zacht en knuffelbaar. 


Wij leveren betaalbare kwaliteitsproducten die functioneel, leuk en zacht zijn. Het merk is de afgelopen tien jaar een gevestigde waarde geworden op de speelgoed- en geschenkmarkt met als gedachte "meer en beter knuffelen". Wij blijven tijd en energie steken in de ontwikkeling opdat zowel kinderen als volwassenen zich verheugen met de innovatie, kleur en kwaliteit van deze handwarmer knuffel kussens. 


| Meer


Artikelnummer

cp12 

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen