(Artikelnr: cp07)
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Bernard de Sint Bernard Knuffel handwarmer en kussen
Afmeting 30x30x30cm
Kleur: bruin met wit
Materiaal: polyester en wasbaar
Aanbevolen leeftijd: 4 - 99 jaar
Gewicht: 0,75 kg


Bernard de Sint Bernard Knuffel handwarmer en kussen. Superzachte Bernard de Sint Bernard Knuffel handwarmer en kussen om mee te knuffelen, als kussentje te gebruiken of de handen in te warmen. Dit is een sint bernhard die niet heel groot is, maar lekker zacht en warm is. En je beste maatje wil zijn die altijd binnen handbereik is.


Bernard de Sint Bernard Knuffel handwarmer en kussen is altijd met een glimlach garantie verkocht.
Dit zijn producten die alles te maken hebben met lekker zacht knuffelen, kroelen, snuffelen en snoozen. Als u denkt dat het gewone knuffels zijn kunnen wij u vertellen dat het ook ze ook als handenwarmers en kussen gebruikt kunnen worden met een extra beleving van warmte en geborgenheid. Heerlijk zacht en knuffelbaar. 


Wij leveren betaalbare kwaliteitsproducten die functioneel, leuk en zacht zijn. Het merk is de afgelopen tien jaar een gevestigde waarde geworden op de speelgoed- en geschenkmarkt met als gedachte "meer en beter knuffelen". Wij blijven tijd en energie steken in de ontwikkeling opdat zowel kinderen als volwassenen zich verheugen met de innovatie, kleur en kwaliteit van deze handwarmer knuffel kussens. 


| Meer


Artikelnummer

cp07 

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen