Dracaena Yellow Coast met pot wit(Dracaena Yellow Coast)

Twee tropische Dracaena’s met gele bladeren en een groen effect in het midden van het blad.

Artikelnummer

PV4D 

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 32,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Dracaena staat ook wel bekend onder de naam “Drakenplant” en komt van nature voor in Afrika, Azië en Midden-Amerika. Hier groeit hij in de onderlaag van het woud en heeft daarom weinig lichtbehoefte. De tropische kamerplant groeit langzaam in lengte, is gemakkelijk te onderhouden en kan goed tegen een stootje. Daarnaast heeft deze groene kamerplant een uitstekende luchtzuiverende functie

Potgrootte: 11
Aantal per bestelling: 2
Hoogte: 40
Specificaties: Dracaena; Yellow Coast; pot 11 cm; keramiek pot; hoogte 40cm; 2 stuks
Verzorgingstips: De Dracaena houdt niet van te veel / direct zonlicht en veel water. Het is goed om de plant één of twee dagen in droge grond te laten staan voordat er weer water gegeven wordt. En vergeet je een keer je Dracaena water te geven dan is er ook niets aan de hand. Let er vooral op dat je niet teveel water geeft, hier kunnen de vleeswortels van de Dracaena heel slecht tegen. Bij twijfel: geef minder water.
Over de teler: Voortdurende perfectie, van oudsher betrouwbaar, vooruitstrevend: dit zijn drie kernwaarden die Piet Vijverberg hoog in het vaandel heeft staan. Met een gemotiveerd en bevlogen team werken we naar één doel toe: een zeer tevreden klant. Dit verwezenlijken we door middel van innovatie en vooruitstrevende teelttechnieken, maar ook de jarenlange teeltervaring en onze ouderwetse ‘groene vingers’ maakt dat we planten van hoge kwaliteit kunnen produceren.