Aquilliss.nl

Aquilliss.nl, uw verlichting adviseur van Nederland ! – Als u op zoek bent naar lichtbronnen, Binnenverlichting, Buitenverlichting, Bouwlampen of een ander Licht-Armatuur dan bent u bij Aquilliss.nl aan het juiste adres. U kunt er van uit gaan dat wij de beste producten leveren. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat u altijd wel een juiste lamp vindt en dat ook nog eens voor betaalbare prijs. De voordelen van LED lampen ten opzichte van conventionele verlichting is u natuurlijk allang duidelijk, laag energieverbruik, goed voor het milieu en daarom ook goed voor uw portemonnee. U kunt wel tot 90% besparen op uw huidige verlichtingskosten, en dat is in een tijd met de stijgende energieprijzen natuurlijk mooi meegenomen.

Ons assortiment kan beschouwd worden als één van de grootste in Nederland en is daarnaast op alle vlakken zeer compleet. LED spots, LED strips, LED Lichtbronnen, inbouwspots en LED steeklampjes behoren tot ons assortiment, maar daarnaast hebben we nog veel meer

Servicestaat bij Aquilliss.nl hoog in het vaandel en daarom wij proberen onze klanten altijd op een zo’n goed mogelijke manier te helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)620340534 van maandag t/m vrijdag van 9:00-18:00, maar natuurlijk ook ten alle tijden te bereiken via info@aquilliss.nl. Uiteraard is onze webwinkel zo ingericht dat u gemakkelijk de juiste producten kunt vinden en deze online kunt afrekenen middels diverse betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Tevens is Aquilliss.nl aangesloten bij Webshop Keurmerk wat in houdt dat u altijd veilig winkelt in onze webshop.

Wij wensen u veel shop plezier in onze winkel !Aquilliss.nl

Nieuwstraat 20

7551cx Hengelo

info@aquilliss.nl

Tel: 074- 853 1900