Wat zijn de betaalmogelijkheden?
 

Bij Aquilliss.nl kun je op de volgende manieren betalen:
 

  • - iDEAL

Met iDEAL kun je snel, vertrouwd, veilig en makkelijk online aankopen afrekenen. Met iDEAL reken je af in de vertrouwde internetomgeving van je bank. Binnen enkele minuten wordt de betaling goed gekeurd door jouw bank. Wij kunnen snel overgaan tot verzending. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, 

 

  • - Bankoverschrijving

 

Je kunt tijdens het bestelproces kiezen om het bedrag per bank over te maken (vooruitbetaling). Wij zullen de zending versturen, zodra wij het bedrag hebben ontvangen. Houd er rekening mee, dat het enkele dagen duurt, voordat wij de betaling ontvangen hebben.

 

  • - MisterCash

 

MisterCash is het online betaalsysteem in België. Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Heb je, als Belgische klant, internetbankieren? Dan kun je gebruik maken van MisterCash. Je kunt direct je aankoop betalen in je vertrouwde bankomgeving.

 

  • - SOFORT Banking

 

SOFORT Banking is het online betaalsysteem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is een eenvoudige en veilige betaalmethode. Je kunt eenvoudig betalen via een beveiligd betaalformulier en bevestigt de bestelling met een unieke transactiecode (TAN). Je hoeft als klant alleen een artikel te kiezen uit de webshop, SOFORT Banking als betaalmethode aan te klikken, inloggen in je vertrouwde bankomgeving, bevestigen van de bestelling met een unieke TAN-code en de betaling is voldaan.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn aankoopbedrag teruggestort wordt?

Heb je de geplaatste bestelling vooraf betaald, dan kun je het betaalde bedrag binnen twee weken en uiterlijk binnen 30 dagen na de verwerkingsdatum van je retour of annulering op je rekening verwachten. Als je hebt gekozen voor achteraf betalen (factuur) en je hebt nog niet betaald, dan komt je betalingsverplichting te vervallen, zodra de retourzending of de annulering is verwerkt. Wanneer je al wel betaald hebt, zal het bedrag door Aquilliss.nl binnen 30 dagen teruggestort worden.